Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT
Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT

Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT

AEPROPRFDR10
Laatste items in voorraad
€ 549,99
Incl. BTW

Shimano AERO Pro Precision Feeder 10FT

3.00mtr lang 60gram werpgewicht

Nu als eerste bij ons in de winkel te zien en voelen:

De Aero Pro high-end feederhengels van Shimano! De AERO Pro feederhengels van Shimano zijn sensationeel. Dit is de meest geavanceerde feederhengelserie ooit door Shimano gemaakt. Speciaal ontwikkeld voor de wedstrijdvisser die op het allerhoogste internationaal niveau het verschil wil kunnen maken.

Uniek: De AERO Pro feeders bezitten blanks van de allerbeste Japanse Spiral X Core en Hi-Power X hengeltechnologie, wat nooit eerder is gebruikt bij het ontwikkelen van feederhengels. Deze unieke Japanse blanktechnologie was eerder alleen terug te vinden in de high-end Tribal Ultra karperhengels, Shimano’s allerduurste strandhengels en Japanse roofvishengelseries.

 

Verder zijn ook de toppen uniek. Net als bij de Aero X7 bezitten de Pro feeders spliced-in feedertoppen maar deze zijn vervaardigde uit het exclusieve Hi-Power X Solid en/of Taftec materiaal (afhankelijk van de Precision of Distance modellen) en uitgevoerd met hi-vis witte toppen in plaats van traditionele oranje toppen. De Distance modellen hebben ook een ruimer anti-tangle topoog. De meegeleverde feedertoppen zijn ook op de blank op kleur gecodeerd. Zo zie je heel snel wat de lichtste (groen), middelste (oranje) of zwaarste (rood) top is die bij de hengel hoort.

Dit alles bij elkaar zal jou als wedstrijdvisser absoluut een groot voordeel opleveren om verschillende redenen. Het resultaat is een hengel waar je nauwkeuriger en verder mee kunt werpen dan ooit tevoren. Daarnaast zijn de hengels wat zachter en veel gevoeliger waardoor je met nog meer finesse kunt vissen om zodoende iedere aanbeet te verzilveren en te landen, iedere vis telt.

 

Het oog wil ook wat:

Qua uiterlijk is de Aero Pro een schitterende hengel en met slimme features zoals het stukje spiltgrip voor het afsteunen bij o.a. zelfhaaksystemen en de speciale ergonomische vorm van de grip voor drilcomfort en om het maximale te kunnen halen uit je worp.

Je molen zit als gegoten door de Ci4+ molenhouder en is een genot in de handen tijdens het drillen. De hengel is afgebouwd met zeer hoogwaardige Fuji SiC geleideogen. Deze anti-tangle ogen staan net als bij de Aero X7 iets schuin naar voren op de blank waardoor je minder frictie en wrijving hebt bij de worp en de kans dat je lijn om je ogen kan slaan geminimaliseerd is – een must bij het feedervissen.

 

De 10ft en 11ft Precision modellen zijn ideaal in combinatie met een 4000 of C5000 formaat molen en de 12ft kan naar eigen smaak met een C5000 of Ultegra 5500 Ci4+ model gevist worden. De 13ft versie komt het beste tot zijn recht in combinatie met een Ultegra 5500 Ci4+.

Maat
3.00mtr 60gram
Shimano
3 Items
8717009856171

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.