N-Gauge 3lb (0.11mm) Bekijk groter

N-Gauge 3lb (0.11mm)

€ 6,95

Nieuw

Guru N-Gauge

Meer details

23 stuks op voorraad

N-Gauge is een Japanse hightech nylon lijn, volgens ons de beste in zijn soort. Eén van de punten waar het team uiterst kritisch over was, was de noodzaak van een constante diameter. Na onderzoek bleek namelijk dat de genoemde diameter op verschillende spoelen nylon in werkelijkheid dunner was dan dat de lijn daadwerkelijk was. Steve Ringer wilde deze vorm van misleiding voorkomen. Hij wilde er niet alleen zeker van zijn dat de diameter van de N-Gauge lijn klopte, maar ook dat de trekkracht onovertroffen was.


Lange onderzoeken en praktijktesten legden uiteindelijk de basis voor dit resultaat: De N-Gauge.

 

Deze lijn is verkrijgbaar in treksterktes van 3 lbs(0,11mm), 4 lbs(0,13mm), 5 lbs(0,15mm), 6 lbs(0,17mm), 7 lbs(0,19mm), 9 lbs(0,22mm) en 12 lbs(0,25mm) en is hiermee geschikt voor de gehele range aan vistechnieken op alle commerciële en natuurlijke viswateren.

 

N-Gauge wordt gekenmerkt door een hoge mate van doorzichtigheid, waardoor ook in glashelder water effectief gevist kan worden. N-Gauge wordt geleverd op spoelen van 100 meter en vertegenwoordigt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

N-Gauge 3lb (0.11mm)

N-Gauge 3lb (0.11mm)

Guru N-Gauge

Schrijf uw recensie